Sykkelsamling med Wattkoden i Spania

Spania

Denne nyheten har jeg gledet meg til å fortelle deg om – i dag kan jeg nemlig invitere deg med på det jeg tror kommer til å bli en fantastisk opplevelse…

De siste to årene har jeg fått gleden av å bli kjent med en rekke flotte folk i sykkelsporten. En av disse er Jo Nordskar.

Jo er en svært merittert sykkelrytter med internasjonalt snitt og en ildsjel når det kommer til å dyrke de minnerike opplevelsene på sykkelsetet.

I dag har jeg gleden av å invitere deg, som Wattkoden Premium-medlem, på sykkelsamling med Jo og meg selv i Spania 11.-18. februar.

Det blir garantert en tur rik på opplevelser.

Hvor?

Turen går til Costa de Almeria to timer sør for Alicante. Her får vi fjellkjeder ut til kysten, lange strender, moderne leiligheter og mat av topp kvalitet. Og sist men ikke minst blir det mange store sykkelopplevelser, god trening og et hav av tid til å slappe av, nyte livet og selvsagt – diskutere trening 😉

Jeg skal forøvrig også bidra med et foredrag i løpet av turen.

Her er en liten hilsen fra arrangøren Jo, med bilder fra området vi skal ned til:

 

Hvordan?

Detaljer omkring booking og pris finner du på denne informasjonssiden.

Det er et begrenset antall plasser på turen, så her er det førstemann til mølla som gjelder (som Wattkoden Premium-medlem får du denne invitasjonen to dager før den går ut til Wattkodens øvrige lesere).

Totalpakken for turen booker du herfra

Jeg gleder meg stort og håper du blir med på turen.

Hilsen,
Martin

PS! Har du spørsmål angående turen, ta kontakt med Jo via dette kontaktskjemaet.

Leave a comment

Your email address will not be published.