Ofte stilte spørsmål

Om Wattkoden
Om eboka 6 Steg Til Bedre Terskelwatt
Om Kapasitet x12

Hva er Wattkoden?

Wattkoden.no er en webside om forskningen på sykkeltrening. Målet er å oppsummere, forenkle og hjelpe deg sette den nyeste kunnskapen om effektiv sykkeltrening ut i praksis.

Hvem skriver på Wattkoden?

Alt innholdet på Wattkoden er utarbeidet av Martin Bonnevie-Svendsen. Martin er en ivrig syklist, medisinstudent og kiropraktor.

Kan jeg trygt bruke informasjonen fra denne siden?

Det etterstrebes at innholdet på Wattkoden.no skal holde et høyt faglig nivå. Så langt det lar seg gjøre refereres alle kilder til informasjon i Wattkodens artikler. Det betyr at du selv kan undersøke hvor informasjonen kommer fra.

Majoriteten av innholdet på siden er hentet fra publisert forskning. Denne bør tolkes og vurderes med et kritisk blikk, slik all forskning bør. I noen artikler vil mine egne betraktninger og vurderinger legges frem. Disse presenteres “for det de er verdt” og bør ikke ansees som noen endelig fasit.

All bruk av tips og informasjon fra Wattkoden.no skjer på eget ansvar. Informasjon på denne siden kan ikke erstatte medisinsk hjelp. Er du usikker på din egen helse, fysikk eller andre medisinsk-relaterte problemstillinger bør du kontakte autorisert helsepersonell.

Spørsmål om eboka 6 Steg Til Bedre Terskelwatt

Hvordan får jeg tak i eboka?

Du får eboka tilsendt gratis ved å legge igjen din epost-adresse her. Du må bekrefte din adresse i eposten du deretter mottar.

Hvorfor må jeg bekrefte e-postadressen min?

For å unngå at din epostadresse blir registrert uten ditt ønske må du bekrefte din adresse. Dette gjør du ved å trykke på en knapp i eposten du mottar umiddelbart etter registrering for eboka.

Jeg har ikke mottatt noen epost. Hva gjør jeg?

En sjelden gang blir bekreftelsesmailen din fanget opp av spamfiltre, eller plassert i annonse-mapper. Følgende punkter pleier å løse dette problemet:

  • Legg til admin @ wattkoden.no [uten mellomrom før og etter @] blant dine sikre adresser
  • Sjekk alle spam- og annonse-foldere i eposten din
  • Forsøk å bestille boka til en alternativ epostadresse hvis du har

Dersom punktene over mot formodning ikke løser problemet, ta kontakt her.

Spørsmål om Kapasitet x12

Hva er Kapasitet x12?

Kapasitet x12 er Wattkodens treningsveileder for ryttere som ønsker mer og hyppigere fagstoff og hjelp med å anvende den nyeste sykkelforskningen i sin egen trening.

Hva får jeg med Kapasitet x12?

Som Kapasitet x12-medlem får du tilgang til flere og hyppigere oppsummeringer fra den nyeste forskningen på sykkeltrening. I tillegg får du hjelp med å implementere denne kunnskapen i din egen treningshverdag.

Dette skjer gjennom flere metoder:

  • En rekke helårs treningsprogram
  • Mange kortere kapasitetsperioder (3-10 ukers program)
  • Artikler med den siste kunnskapen om sykkeltrening
  • Artikler om grunnleggende treningslære
  • Tilgang på personlig hjelp via diskusjonsforum og epost

Trenger jeg wattmåler for å få utbytte av Kapasitet x12?

Nei. Du trenger så absolutt ikke wattmåler, hverken for å få utbytte av Kapasitet x12, eller for å bli en god syklist. Den største fremgangen vil du alltid oppnå med enkle midler.

Alle wattkodens treningsprogrammer kommer med anbefalinger for både puls og watt-basert intensitetsstyring. Det anbefales derimot at du eier et pulsklokke dersom du har tenkt å bli Kapasitet x12-medlem.

Hvem passer treningsprogrammene for?

Kapasitet x12 kommer med:

  • 5 helårs treningprogram [52 uker // 200-600 timer per år]
  • 14 kapasitetsbyggende treningsprogram [3-10 uker // 200-600 timer per år]

Programmene er utviklet for å dekke behovene for landeveis- og terrengsyklister som trener mellom 200 og 600 timer årlig. Noen programmer er tilpasset lengre konkurranser som Jotunheimen Rundt og Den Store Styrkeprøven. Andre har mer fokus på trening mot kortere ritt som Birken og kortere kriteriumsritt.

Hva koster det å bli medlem?

Et års medlemskap koster 333,- per måned. Beløpet betales i ett trekk av 3990,- ved registrering.

Kan jeg angre et kjøp av medlemskap?

Ja. I tråd med norsk lovgivning har du 14 dagers full angrefrist på kjøp av Kapasitet x12-medlemskap. Det betyr at du får hele beløpet refundert, uten spørsmål, når du hever kjøpet ditt innen 14 dager fra kjøpsdatoen.

Lager Wattkoden individualiserte treningsprogram?

Jeg har valgt å ikke tilby treningsprogrammer som er spesialdesignet for en og en rytter.

I steden har jeg utviklet en medlemstjeneste med mål å erstatte behovet for slike program, og det til en mye billigere penge.

Wattkodens treningsprogram er differensierte mht. treningsmengde, rytterens bakgrunn og type trening som gjennomføres. Videre kommer alle programmene med detaljerte instruksjoner for monitorering av trening, overskudd og utvikling – og hvilke individuelle tilpassinger du bør gjøre basert på din respons.

Hensikten er at du selv skal utvikle deg til å bli en klokere og smartere rytter som selv kan styre din egen trening og utvikling med stor presisjon.

Hva gjør jeg hvis jeg fortsatt har ubesvarte spørsmål om Kapasitet x12-medlemskapet?

Da er du hjertelig velkommen til å kontakte meg via e-post så jeg kan svare på spørsmålene dine.