Her finner du alle Wattkodens treningsprogram. Finn programmet som passer deg og følg det dag for dag, tilpass til din hverdag eller trekk ut kapasitetsperioder på områdene du har behov.

250 timer i året

250 klassisk program 1.0

Et variert program for deg som ønsker resultater kommende sesong, og som samtidig prioriterer å utvikle kapasiteten din på lengre sikt. I dette klassiske programmet ligger fokuset på å bygge et solid treningsgrunnlag og utvikle allround-egenskapene dine. Programmet har et gjennomsnitt på 6.4 treningstimer i uken.

[Les mer]

250 no bull

Et effektivt treningsprogram for deg som ønsker raske resultater og har begrenset med tid til å gjennomføre lange treningsøkter. I dette tidseffektive programmet ligger fokuset på å utvikle aerob kapasitet gjennom trening i de høyere intensitetssonene. Programmet har et gjennomsnitt på 6.4 treningstimer i uken.

[Les mer]

350 timer i året

350 perpetuum program 1.0

Et program for deg som behøver effektiv energiutnyttelse til de lengste rittene, og som samtidig trenger stor nok motor til å henge med når tempoet skrus opp. I dette treningsprogrammet ligger fokuset på høyintensiv intervalltrening og rolig mengdetrening i “omvendt” rekkefølge inn mot sesongstart. Programmet har et gjennomsnitt på 8.0 treningstimer i uken.

[Les mer]

350 kjøresterk 1.0

Et moderne program for deg som trenger stor kjørestyrke på og over terskel til halvlange ritt med høyt tempo. I dette programmet stimuleres kjørestyrke og utholdenhet gjennom maksimal styrketrening i grunntrenignsperioden, og senere med fokus på polarisert trening inn mot sesongstart. Programmet har et gjennomsnitt på 8.0 treningstimer i uken.

[Les mer]

450 timer i året

450 polarisert kapasitetsperiode

En 9 uker lang kapasitetsperiode for å utvikle både fettforbrenning og power output på og over terskel. Dette programmet kombinerer periodiseringsmodeller og treningsøkter som gjennom ny forskning har vist seg å gi overlegen utvikling av kjørestyrke hos den godt trente syklisten.

[Les mer]