Polarisert plan landing 1

Steg 1 av 2

Kjøpet var vellykket og webkurset ditt venter rundt hjørnet. Men, nå som du først er i startblokka for å bygge en større aerob motor…

 

Hva med å heve kapasiteten over hele fjøla?

Høy aerob kapasitet er et nødvendig utgangspunkt for å prestere godt. Og polarisert trening vil kunne hjelpe godt på dette.

Men, hvis du supplerer polarisert trening med andre treningsverktøy, er muligheten stor for å oppnå enda større utvikling og ytterligere større prestasjoner.

Kunne du for eksempel også hatt nytte av…

1. Høyere wattverdier over 1-5 minutters innsatsperioder

Korte og bratte kneiker, tetting av luker, ligge foran i rullekjøring og solobrudd mot mål. Disse situasjonene kan avgjøre ritt, og krever god kapasitet på mer anaerob arbeidsbelastning. Anaerob intervalltrening kan hjelpe deg utvikle disse egenskapene.

2. Å tråkke de samme wattverdiene på en lavere prosent av maks

Bedre arbeidsøkonomi sørger for at du sitter igjen med mer krefter mot slutten av ritt. Styrketrening er godt dokumentert å bedre arbeidsøkonomi på sykkelen. I tillegg gir styrketrening andre gevinster som bedre terskelwatt og redusert risiko for uønskede skadeavbrekk.

3. Å heve formen ytterligere når du allerede er i “god” rittform

Når du har hentet ut mye av utviklingen du kan oppnå med “tradisjonelle” treningsmodeller kan det være vrient å ta ytterligere steg. Blokkperiodisering er et effektivt vertkøy for å drive ytterligere utvikling når kapasiteten allerede er god.

 

Nå kan du oppgradere medlemskapet ditt til å inkludere treningsprogram som hjelper deg med å oppnå alt dette…

 

Hva innebærer dette?

Fordi du har vist interesse for webkurset Polarisert Plan har jeg lyst til å gi deg en god deal på å program som hjelper deg utvikle andre viktige egenskaper også, deriblant…

…et 10 ukers program for å heve kapasiteten raskt fra et utrent nivå

…et 12 ukers program med styrketrening for bedre arbeidsøkonomi, terskelwatt, makswatt og skadeforebygging

…et 8 ukers program for å treffe med formen når det virkelig gjelder

…et 5 ukers program med blokkperiodisering av intervalltrening for å heve kapasiteten ytterligere når formen allerede er god

…et 3 ukers program med anaerob intervalltrening for å heve melkesyretoleransen og øke wattproduksjon over kortere innsatsperioder

Alle programmene kommer i 2 eller 3 varianter tilpasset treningsmengder mellom 250 og 600 timer per år.

 

Hva er deal’en?

Hvis du oppgraderer medlemskapet ditt NÅ får du tilgang til alle de 13 programvariantene ovenfor for en engangssum på kun kr 649,- (veil. 1990,-).

Jeg føler meg så trygg på at du vil finne både nytte og inspirasjon i disse programmene at jeg inviterer deg til å prøve oppgraderingen i 60 dager. Hvis du ikke får BEDRE MOTIVASJON og STØRRE KAPASITET i løpet av 2 måneder refunderer jeg hele oppgraderingen, uten spørsmål.

– Martin

 

Kan du ha nytte av dette?

JA, oppgrader for kun 649,-

Trykk over for å fullføre oppgradering og få 60 dagers 100% fornøyd-garanti.

 

Nei takk, fortsett til Polarisert Plan