Trek madone 1.0

Nå kan jeg endelig slippe nyheten jeg har båret på i lang tid.

Jeg har fått meg ny utstyrsleverandør og samarbeidspartner.

Tidligere i vinter ble jeg kontaktet av Arne Gjulem. Arne har bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole, og lang fartstid i treningsbransjen. Slik sett var det ingen overraskelse at vi fort fant tonen.

Han kunne også fortelle om et spennende prosjekt han hadde emninga – en concept store for Trek-sykler. Jeg tente umiddelbart på ideen.

Kort tid etter fikk jeg besøkt Foss Sykler, importøren som tar inn Trek-syklene til Norge. Jeg ble ikke mindre imponert av omvisningen og demonstrasjonene jeg fikk her. Kan si så mye som at det klødde godt i bena etter å få satt seg på en av disse syklene.

Siden dette har jeg vært på besøk hos Velos, Arnes concept store i Rakkestad, og gjennomført min første bikefit. Jeg har også fått prøvekjørt 2017-modellen av sykkelen jeg skal bruke i år. Mer om dette kommer senere…

I forbindelse med at jeg er nokså “offentlig” her på denne bloggen er det viktig både for Arne og meg selv at vi er transparente om hva samarbeidet går ut på.

Kort fortalt skal jeg disponere Trek-sykler fra Velos, trene og konkurrere på disse og dele opplevelsene mine med deg. Jeg skal gjøre mitt beste for at all omtale av disse blir så oppriktig som mulig. Integritet er en fullstendig forutsetning for at jeg i det hele tatt kan drifte denne bloggen, så ingen av oss er særlig interessert i at jeg skal “sugarcoate” produktomtalene.

(Jeg kan til nød gå med på å kalle meg “blogger”, men noen sponset rosablogger blir jeg ALDRI.)

Akkurat nå er vi midt i prosessen med å finne ut hvilke sykkel-setup som passer meg best. Jeg kommer derfor tilbake med behørig omtale av min nye sykkel om en liten stund.

I mellomtiden inviterer jeg deg til å ta en titt på den nye hjemmesiden til Velos.

Velos

PS! Dette er sykkelen jeg skal kjøre på fremover.

Leave a comment

Your email address will not be published.