Effektive treningsprogram

Få motivasjon og progresjon året rundt

Les mer

Space 50px

Den nyeste kunnskapen

Oppnå større fremgang med treningen din

Les mer

Space 50px

Bestill Kapasitet x12

Få 12 måneders kapasitetutvikling til kun 332,- per mnd.

arrow down

Opprett mitt medlemskap

Medlemsavgift for 12 mnd. (3990,-) betales i sin helhet ved registrering. I tråd med angrerettloven har du 14 dagers åpent kjøp med full returrett.

 Space 50px


Space 50px

Tilbakemeldinger fra Kapasitet x12-medlemmer

Space 50px

Opp igjennom relativt mange år på sykkelsetet har jeg tydd til mange forskjellige nettsteder for innhente, og oppdatere meg på treningslære. Wattkoden.no er hittil den beste siden jeg har funnet. Relevant, praktisk og “up to date”. Du baner vei i en jungel av nyttig og unyttig informasjon. Takk!

Sindre Eid Hermansen | Team Fixit.no-rytter

Jeg synes Wattkoden har vært helt fantastisk motiverende og har fulgt med siden starten. Utrolig spennende å lese seg opp på forskningen og merke at treningen funker. Takk for at du tar deg tid og gidder å ha en side som dette!

Robin Pettersen

Frem til nå har all trening i grunntreningsperioden vært etter innfallsmetoden. Når det så nærmer seg sesong har jeg økt intensiteten og mengden, men også der etter hvordan jeg “følte det der og da”. Jeg trivdes for så vidt godt med det. Men det ble mye trening og lite framgang. Wattkoden har ført til tre ting: 1) Mer bevisst på hensikten med ulik intensitet samt intervall- og styrketrening; 2) Hjulpet meg til systematisk trening; 3) Gitt meg en mer interessant hobby. Tusen takk!

Geir Ottesen

Det jeg har hatt mest interesse av er trenings- og forskningsartiklene. Såvidt jeg kjenner til er Wattkoden det eneste stedet du får en ferdig kuratert samling artikler som presenterer det nyeste av det nyeste innen forskning, og for meg er det verdt abonnementsprisen alene. Treningsopplegg og forum er nyttige bonuser til dette!

Philip Kaspersen

SN 1.3

Sammenliknet med de jeg syklet med i fjor så kjører jeg lett i fra i år. Forskjellen er så stor at jeg nesten ikke tror det selv.

Solveig Nordengen

TK 1.1

I steden for å lese side opp og side ned med internettsynsing har Wattkoden samlet de beste treningstipsene med sterk vitenskapelig backing. Dette gjør meg mye tryggere på å nå målet med å øke terskelwatt og få mest mulig ut av treningen.

Thomas Kopreitan

Wattkoden har hjulpet meg med å forstå en hel del terminologi rundt dette med utholdenhetstrening. Mange ting som jeg har forsøkt å lese meg til på engelsk, men som blir for komplekst, har jeg her fått svar på fordi det er gjort forståelig for “dummies”. Treningsopplegget er også kjempebra. Det å sette ting slik i system har gjort det enklere å komme seg på rulla for min del. Har leita veldig etter en treningsplan å forholde meg til, men har liksom aldri funnet noe som funka helt. Men det har jeg nå.

Børge Jensen

Jeg har benyttet Wattkoden et halvårs tid nå og har Wattkoden Premium. Jeg kan oppsummere mine erfaringer slik: I dagens mediabilde er det særdeles mange tips, “sannheter”, meninger og vurderinger. Wattkoden er faktabasert. Det er ingen bastant oppskrift på rett og galt, men guidelines dypt forankret i forskning hvor den enkelte bygger opp en kunnskap om trening og kan gjøre egne vurderinger; Wattkoden tar hensyn til den enkeltes mulighet til tilgjengelig tid til trening og hvile. Dette gjør at Wattkoden er dynamisk og den enkelte må tilpasse sitt opplegg til å passe i sin hverdag. Dette er svært viktig for å finne den optimale balansen i hverdagen. Siden differensierer også på hvilket grunnlag den enkelte har og hvor mange timer gjennom året som er til rådighet; Wattkoden er klar på at det ikke er noen quick-fix-løsning på hverken trening, hvile eller kosthold. Resultater er sterkt korrelert med arbeidet som blir lagt ned både i tid og kvalitet; Wattkoden er enkel og oversiktlig med høy kvalitet på innhold.

Kristian Hauglum

Få hjelpen til å nå dine ambisjoner

Bestill Kapasitet x12

arrow down

Opprett mitt medlemskap

Medlemsavgift for 12 mnd. (3990,-) betales i sin helhet ved registrering. I tråd med angrerettloven har du 14 dagers åpent kjøp med full returrett. Se også svarene på ofte stilte spørsmål om Kapasitet x12.

Space 50px