Wattkoden i Finansavisen
Faksimile fra Finansavisens forside 21.05.2015

If you really want something, commit to it!

Å forplikte meg kan du trygt si at jeg har gjort. Jeg er nå så langt forbi “the point of no return” at jeg ikke engang kan se punktet.

I dag fikk mitt lille prosjekt til Jotunheimen Rundt både forsiden og dobbel midtside i selveste Finansavisen. Det er med en stor porsjon ærefrykt man ser ens egne hårete målsetninger brettet ut i en av landets virkelig store medier.

Så skummelt det enn kan være, dette vil være uvurderlig motivasjon når jeg 4. juli sitter og hater oppover Sognefjellet. “Husk hva du skrøt på deg foran hele Norges finanselite, nå må du f**n meg levere, Martin!”

Fra spøk til alvor, det jeg synes er aller mest gøy er at prosjektet faktisk engasjerer så mye at folk ønsker å følge det og medier finner det spennende nok å skrive om.

Det jeg virkelig brenner aller mest for, er det det som på fagspråket kalles “evidensbasert praksis”. Man kunne like gjerne kalt det kunnskapsbasert praksis. Dette innebærer å lene seg på forskning og harde data, og så tolke og anvende denne kunnskapen i virkeligheten sett i lys av praktisk erfaring.

Denne tilnærmingen til fagutøvelse er relevant enten du jobber innen medisin, kiropraktikk, trening eller andre fagfelt. Slik sett er Wattkoden egentlig bare en forlengelse av en debatt jeg har funnet mye glede og lærdom i både som kiropraktor og blivende lege.

Målet er å bruke den samme tilnærmingen til sykkeltreningen min som jeg bruker i arbeidet med pasientene.

– Finansavisen 21.05.2015

Nå gjelder det bare å følge opp egne visjoner. This shit just got serious!

Finansavisen01
Faksimile fra Finansavisen 21.05.2015

 

One reply on “Ingen vei tilbake [når du har vært i Finansavisen]”

Comments are closed.